Verhuizen? Gebruik een elektrische lift

Geplaatst op

Een elektrische verhuislift huren gaat eenvoudig. In ieder geval eenvoudiger dan via een trap een inboedel naar boven sjouwen, wat niet zonder schade gaat. Maar een verhuislift wordt breder ingezet.

Elektrisch kan ook indoor

Wist je dat bij de aankleding van grote hallen elektrische liften worden gebruikt? Bijvoorbeeld zoiets als de Jaarbeurs in Utrecht, als daar een evenement is en er moet van alles opgehangen worden, dan worden er elektrische liften ingezet. Dit kan omdat deze amper geluid maken en niets uitstoten. Dat voordeel heb je ook als je zelf iets moet verhuizen. De verhuurder brengt de volledig gekeurde lift waar je het wil hebben, je plaatst het op de plek bij een balkon of waar een raam eruit kan, en vlot kun je naar boven brengen wat er naar boven moet. Staat er iets boven wat je beneden wil hebben? Doe dat dan niet via de trap maar ook met de elektrische lift. De kans op schade is nihil, terwijl kasten e.d. niet via een trap zijn te verhuizen zonder krassen.

Verhuislift huren met machinist

Een verhuislift installeren en bedienen is niet moeilijk. Het moet op een stabiele ondergrond staan, vooral de stempels moeten op de bestrating staan, en dan is het klaar voor gebruik. Om schade te voorkomen over het balkonhek of de vensterbank een plaid of deken leggen zodat je daarover de spullen kan schuiven zonder dat er krassen aan komen, en je kan beginnen. In feite heb je te maken met twee knoppen, de lift naar boven en de lift naar beneden laten bewegen. Toch komt het wel eens voor dat mensen onzeker zijn met het bedienen van een elektrische verhuislift, en toch geen verhuisbedrijf in de arm willen nemen. In dit geval is vaak een verhuislift huren met een machinist mogelijk. Dan heb je gelijk die extra paar handen om spullen op het plateau te zetten of het er vanaf te halen. In ieder geval, vergeet verhuizen via de trap. Het voordeel van niet huren gaat verloren aan schade, terwijl verhuizen handig kan gaan.

Gratis stockfoto met aan het liegen, appartement, bandje

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden