Kunstgras tape: de tip bij het aanleggen van kunstgras in de tuin van jouw nieuwe woning

Geplaatst op

Wil je gaan verhuizen en wil je in jouw nieuwe tuin geen gedoe met grasmaaien en heb je geen groene vingers? Dan kun je maar beter kiezen voor kunstgras in de tuin. En als je het jezelf dan extra gemakkelijk wilt maken, dan bevestig je het kunstgras in jouw nieuwe tuin niet met lijm maar met kunstgras tape.

Zo leg je elke kunstgrasmat goed vast

Het is zeer verstandig om te kiezen voor kunstgras tape. Met deze tape kun jij elke kunstgrasmat bijzonder goed vastleggen. Met kunstgras tape voorkom je bovendien dat kunstgras in de tuin begint te schuiven en niet gaat verplaatsen. Kunstgras tape is niet duur en is bestand tegen regenwater. Bovendien houdt het dus beweging van kunstgras tegen.

Veel gemakkelijker werken afgezet tegen het gebruik van lijm

In veel gevallen is het verstandiger voor kunstgras tape te kiezen in plaat van het gebruik van lijm. Leg je zelf kunstgras aan, dan is het sterk aan te raden juist voor kunstgras tape te kiezen. Dit is namelijk veel gemakkelijker in gebruik dan lijm. Voor je kunstgras tape gaat gebruiken, kijk je naar de ligging om vervolgens eerst de tape aan te brengen. Ben je niet tevreden, dan kun je de eerste dagen het kunstgras nog gemakkelijk verplaatsen. Kunstgras dat met kunstgras tape is bevestigd, zit namelijk na een paar dagen pas echt vast. Dat geeft je dus extra mogelijkheden en mogelijkheden om foutjes bij het aanleggen te herstellen.

Kunstgras tape is zeer gebruiksvriendelijk

Kunstgras tape is veel gemakkelijker in gebruik. Je haalt de tape los en legt er vervolgens de kunstgrasmat overheen. Dit doe je net zo lang tot je helemaal tevreden bent. Kunstgras tape is enorm sterk. De tape is zo sterk, dat de grasmat op geen enkele manier los komt te liggen. En dat is wel anders als je gebruikmaakt van lijm. Behalve de prijs is ook de gebruiksvriendelijkheid van kunstgras tape neen reden dat steeds meer mensen kiezen voor het gebruik van tape. Een kind kan in dit geval namelijk echt de was doen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden